Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μετά από… Μega-λα προβλήματα βρέθηκαν οι stars για το «Dancing with the stars»

Μετά από… Μega-λα προβλήματα βρέθηκαν οι stars για το «Dancing with the stars»

Το παρασκήνιο του τηλεοπτικού «πολέμου» ανάγκασε τον ΑΝΤ1 να αλλάξει το project! 

Μετά από πολλά προβλήματα, τελικά το «Dancing with the stars» είναι έτοιμο να… χορέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αρχικά, το φιλόδοξο talent show βρήκε την παρουσιάστριά του, στο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Μετά συμπλήρωσε την κριτική του επιτροπή με τους Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινό και Galena Velikova.

Εκεί κάτι του καθότανε… λίγο! Έτσι, αποφάσισε να βάλει άλλη μία καρέκλα, πηγαίνοντας κόντρα στο original project που ορίζει τρεις κριτές. Μετά από συνεννοήσεις με την ξένη εταιρεία στην οποία ανήκει το project κι αφού οι «εδώ» εξήγησαν στους «ξένους» ότι το show πρέπει να έχει ακόμα ένα δυνατό όνομα, η συμφωνία επιτεύχθηκε! Οι «ξένοι» έδωσαν την άδεια να μπει η τέταρτη καρέκλα! Και σε αυτήν θα κάτσει επίσημα –και με την άδεια των «ξένων»- ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος! Η επιλογή δεν είναι τυχαία αφού το πρόσωπο, τον τελευταίο καιρό… πουλά!

Μετά… άρχισαν τα δύσκολα! Άιντε τώρα, να βρουν τους stars!

Οι προτάσεις έπεφταν βροχή από τον ΑΝΤ1. Όποιος περνούσε από το Μαρούσι δεχόταν και πρόταση για να χορέψει! Το project είναι καλό και πρωτότυπο αλλά οι εγχώριοι stars δυσεύρετοι και… αρνητικοί! Και οι «ευχαριστώ, δεν θα πάρω!» απαντήσεις, έπεφταν σαν χαλάζι!

Αρχικά η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου. Αλλά λόγω «τεχνικών προβλημάτων» (δηλαδή λόγω του ότι δεν έβρισκαν πρόθυμους stars) η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τις 28. Και λίγο πριν υπάρξει νέα αναβολή… οι stars (?!?) που θα χορέψουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βρέθηκαν! Κι όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, αυτοί είναι:

 

«12 διάσημοι τολμούν να χορέψουν μαζί με επαγγελματίες παρτενέρ ζωντανά πάνω στη σκηνή και να διεκδικήσουν την ψήφο σας. Σας παρουσιάζουμε τους 12 διάσημους διαγωνιζόμενους:

 

1. ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ (Ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Αθήνα & Πεκίνο)

2. ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός – Τηλεπαρουσιάστρια)

3. ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων)

4, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός)

5. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος – Βουλευτής ΝΔ – Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)

6. ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ (Ηθοποιός – Show woman)

7. EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ – Εμπνεύστρια & Δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce)

8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός)

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ηθοποιός)

10. ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός)

11. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός)

12. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ (Παγκόσμιος Πρωταθλητής kick boxing)

 

Ετοιμαστείτε… Τα αστέρια θα χορέψουν αυτή την Κυριακή 28/3 και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1!»

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1… αναγκάστηκαν να καταλήξουν σε αυτούς τους stars μετά και από τις αρνητικές απαντήσεις που είχαν από πολλούς άλλους αλλά και μετά από το… διακαναλικό πόλεμο που φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο του τηλεοπτικού τοπίου!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είχαν κλείσει «συμφωνία» με κάποια πρόσωπα που τελικά όμως, αρνήθηκαν να συμμετέχουν μετά από πιέσεις που λέγεται ότι δέχτηκαν από αντίπαλο κανάλι και συγκεκριμένα από το MEGA. Οι ίδιες… φήμες (?!?) αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του MEGA ανησυχώντας για το μέλλον (και τις τηλεθεάσεις) της «Παταγονία» τους, που θα προβάλλεται απέναντι από το «Dancing with the stars»… υπενθύμισαν (ευγενικά) στους stars πως δεν πρέπει να συμμετέχουν σε αντίπαλο πρόγραμμά τους γιατί έτσι μπορεί να… κλείσουν μία mega-λη πόρτα!

Έτσι, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, σε συμφωνία και με τη ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του talent show, άλλαξαν πάλι το project! Ενώ δηλαδή συνηθίζεται να διαγωνίζονται έξη άντρες χορευτές με παρτενέρ έξη γυναίκες stars και έξη γυναίκες χορεύτριες με έξη άντρες stars για παρτενέρ τους, η ανάγκη –και η δυσκολία να κλείσουν τους έξη άντρες stars- τους έκανε προκειμένου να συμπληρωθεί η δωδεκάδα των διαγωνιζομένων να κλείσουν τελικά 7 γυναίκες stars και πέντε άντρες stars.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι stars με τους χορευτές διαγωνιζόμενους έχουν αρχίσει πλέον τις εντατικές πρόβες στις τρεις σχολές χορού που έχουν κλειστεί και που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη προκειμένου να εξυπηρετούνται οι stars. Η μία σχολή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, η μία στα νότια προάστια και η άλλη στα βόρια προάστια.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι 7 άντρες διαγωνιζόμενοι με τη συνοδεία των γυναικών stars στο πρώτο live θα διαγωνιστούν στο τσατσά, ενώ οι 5 γυναίκες διαγωνιζόμενες με τη συνοδεία των 5 αντρών stars θα διαγωνιστούν στο ταγκό. Πρέπει δε, να σημειώσουμε ότι μπορεί ορισμένοι stars να μην γνωρίζουν χορό αλλά οι διαγωνιζόμενοι που θα τους συνοδεύουν είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες χορευτές και μάλιστα με αρκετά βραβεία ο καθένας τους!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε