Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα για Άκη Σακελλαρίου: Είχα πάθει σοκ, δεν μπορούσε να μιλήσει

Μπέττυ Μαγγίρα για Άκη Σακελλαρίου: Είχα πάθει σοκ, δεν μπορούσε να μιλήσει

“Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι που προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται στο νοσοκομείο” ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια κι ηθοποιός είχε βιώσει από κοντά όλη την κατάσταση καθώς έπαιζαν μαζί στο Mamma Mia.

«Πήγε στο νοσοκομείο με πολύ οξεία πνευμονία. Είχε κολλήσει τη νόσο των λεγεωνάριων. Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι που προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που του μίλησα, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά…

Είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο μέχρι να επανέλθουν τα όργανά του σε κανονική λειτουργία. 

Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε κι είχε αίσιο τέλος. Ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις