Media

Μπιθικώτσης για Ρουβά: «Το ερμηνευτικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαιώνει»

Το διαδικτυακό σχόλιο του Γρηγόρη Μπιθικώτση για την ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στο «Άξιον εστί»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τοποθετήθηκε για τη χθεσινή ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη.

«Και επειδή άκουσα πολλά σχόλια πριν την εκδήλωση του τύπου “ας το πει πρώτα και μετά κρίνουμε “,τώρα λοιπόν…



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι