Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μπο – Survivor: “Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα…” [vids]

Μπο – Survivor: “Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα…” [vids]

Καταιγισμός αποκαλύψεων από τον Μπο στο Survivor Panorama. Δείτε τι είπε για Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλο.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο Μπο. Ο παίκτης που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor, δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Ο “μισός” Μπο για τα κιλά που έχασε

Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην πάει την συζήτηση στα κιλά που έχασε. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ράπερ έχασε 30 ολόκληρα κιλά. Πότε είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του αλλαγμένο;

«Την πρώτη φορά που με είδα σε καθρέφτη τρόμαξα. Ήταν όταν οι Μαχητές είχαν πάθει το ατύχημα και πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε τα παιδιά. Πήγα να πλύνω τα χέρια μου γιατί είχα 2 μήνες να τα πλύνω και με το που σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω εμένα στον καθρέφτη έπαθα σοκ. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εικόνα, ήταν σοκ, όλα αυτά τα μούσια, τα μαλλιά, τα 30 κιλά κάτω. από 115 είχα πάει 85 κιλά», δήλωσε ο Μπο.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Η γνώμη του για τον Αγγελόπουλο

«Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πάρα πολύ πως θα φανούν και υπάρχουν και άτομα που σκέφτονται πως θα πάνε παρακάτω και δεν σκέφτονται τον άλλον που είναι δίπλα και θέλει κι αυτός να προχωρήσει. Σ’ αυτό επιβιώνει ο πιο συμπαθείς, ο πιο καλός αγωνιστικά. Πολλές φορές και σε κουβέντες μας με τον Ντάνο, πριβέ, λέγαμε πως σημασία έχει να μείνεις ο εαυτός σου γιατί τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω σου αλλά πρέπει να παραμείνεις ο εαυτός σου», σχολίασε ο γνωστός ράπερ.

“Θα κάνουμε παρέα με τον Γιώργο, ειδικά όταν θα πάω στο νησί του, γιατί πηγαίνω κάθε χρόνο και για συναυλίες και για διακοπές. Θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Θεωρώ ότι ο Γιώργος πέρασε δύσκολα στο Survivor, ίσως πιο δύσκολα απ’ όλους. Με το που μπήκε στο παιχνίδι, η άλλη ομάδα τον έστειλε σε εμάς κατευθείαν, το οποίος μας προβλημάτισε. Πολλά ερωτηματικά, γιατί να το κάνουν”.

“Ποια κλίκα;”

«Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες υπήρχαν παρέες μέσα στις παρέες. “Κλίκα” νομίζω ότι είναι λίγο παρατραβηγμένο. Δεν είναι ότι έγινε κάποια σοβαρή οργάνωση με μελέτη να κάνουμε αυτό. Είναι παρατραβηγμένος αυτός ο τίτλος. Σίγουρα κάποιοι έκαναν περισσότερο παρέα, υπήρχαν συμπάθειες περισσότερο και αυτό ήταν όλο. Όταν για παράδειγμα συμπαθώ τον Γιώργο Χρανιώτη και μου λέει κάτι και του λέω τη γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι στήνουμε ολόκληρη κατάσταση. Ανταλλάσσουμε απόψεις, μπορεί να συμφωνούμε, μπορεί και να μην συμφωνούμε», ανέφερε μετά από ερώτηση της Μελέτη για την λεγόμενη κλίκα των Διασήμων.

Τι σχέση είχε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

“Μας ενόχλησε η συμπεριφορά της πιο πολύ. Ένιωθα ότι είχε κουραστεί πάρα πολύ, μίλαγε πολύ… βαριά, πάντα είχε προβλήματα δικά της, τα οποία έφταναν σε σημείο που δεν μπορούσα να καταλάβω από πού ξεκινάνε και που θα τελειώσουν και δεν ήθελα απλά να συμμετέχω σε αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι με την Ειρήνη δεν μπορέσαμε να συμβιώσουμε καλά και αυτό ήταν όλο”, κατέληξε ο Μπο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε