Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ναταλί Κάκκαβα: Παραιτήθηκε από τη θέση της αντιδημάρχου με βαριές καταγγελίες

Ναταλί Κάκκαβα: Παραιτήθηκε από τη θέση της αντιδημάρχου με βαριές καταγγελίες
ΦΩΤΟ NDP

Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα, όπως άλλωστε γίνεται εμφανές από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η γοητευτική παρουσιάστρια υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αντιδημάρχου στον δήμο Σαρωνικού.

Ειδικότερα, με την αιχμηρή της ανάρτηση στο Facebook, η Ναταλί Κάκκαβα καταγγέλλει «απαράδεκτες συμπεριφορές» που δέχθηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σαρωνικού.

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου. Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε. Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο. Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες), από τον Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού. Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες».

«Η ηθική μου όμως και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω. Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία. Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει. Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη».4

 

«Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα. Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε», κατέληξε στην ανάρτησή της η Ναταλί Κάκκαβα.

Media Τελευταίες ειδήσεις