Media

Νικόλας Ράπτης: Με στήριξε οικονομικά η οικογένειά μου – Έμεινα μήνες απλήρωτος

Στο προηγούμενο τηλεοπτικό του πόστο “γύρισε” ο Νικόλας Ράπτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Με αφορμή το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” μίλησε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» όπου και αναφέρθηκε τόσο στις τηλεοπτικές “Μύγες” όσο και στις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

«Για τις Μύγες μάς πήρε ο Γρηγόρης από το Netwix, τριπλέτα τότε, εγώ, ο Φάνης και ο Θανάσης. Σήμερα έχουμε επαφές στα social. Όταν αλλάζει η καθημερινότητα και η δουλειά σου… Ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε στα social αλλά δεν βρισκόμαστε».

«Αν έχεις περάσει από τα πολύ χαμηλά εκτιμάς πάρα πολύ τα πράγματα όταν σου συμβαίνουν στη ζωή. Εγώ πέρασα κομμάτια πολύ δύσκολα επαγγελματικά. Είχα μείνει επτά μήνες απλήρωτος και αν δεν είχα την οικογένεια μου από την επαρχεία…

Έμεινα απλήρωτος, με στήριξε η οικογένεια μου, μου λέει «μη στεναχωριέσαι, παιδί μου, είμαστε εμείς εδώ και κάνε αυτό που θες».

Υπήρξαν και σημεία που φίλοι μού έλεγαν να τα παρατήσω. Υπήρχαν στιγμές που όταν γνώρισα την σύντροφο μου μού έλεγε να βγούμε έξω και της έλεγα πως δεν έχω λεφτά για να βγούμε».

«Είναι στενάχωρο αυτό και τώρα αστειευόμενη καμιά φορά γυρνάει και μου λέει πως με είχε όταν δεν είχα τίποτα» πρόσθεσε ο παρουσιαστή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο μαγκαζίνο του OPEN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Big Brother: Η δοκιμασία για τον νέο αρχηγό – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Ο Νίκος Ζαφειράκης μέσα στη μοναξιά του ανοίγει συζήτηση με τη Θεοφανία Νικολαΐδη - Οι δύο συγκάτοικοι μοιράζονται πολλά, φαίνεται να αφήνουν στην άκρη την αντιπαλότητά τους και να καταλαβαίνουν καλύτερα ο ένας τον άλλον
Big Brother