Media

Νίκος Συρίγος: Τον περίμενα τον θόρυβο με τον Γιώργο Νταλάρα γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση

“Δεν μπορεί η “Σούλα” και η “Μπούλα” να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας” δήλωσε ο Νίκος Συρίγος.

Την γνώμη του για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στον ίδιο εξέφρασε ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Σου Σου.

“Τον περίμενα τον θόρυβο γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω ότι αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε μέχρι και την “Σούλα”, “Μπούλα” για το τι είπε. Αυτό εμένα πάλι με θλίβει.

Δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί η “Σούλα” και η “Μπούλα” να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Η “Σούλα” και η “Μπούλα” μίλησε. Όλοι μίλησαν. Δεν υπήρξε άνθρωπος να μην μιλήσει” ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

  

“Εγώ διαφώνησα με έναν τραγουδιστή και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του είπα ότι θα έπρεπε να σκεφτείς ότι δεν μπορεί να έχουν όλοι άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Είναι λάθος σας γιατί ο κ. Νταλάρας με αυτό που είπε προσπάθησε να προασπίσει τον ρόλο του ως τραγουδιστή.

Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Νταλάρα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους.

Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ…α του” συμπλήρωσε ο Νίκος Συρίγος στο πρωινό μαγκαζίνο του Open.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας