Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Nomads: Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο νέος Κύπριος παίκτης που μπαίνει την Κυριακή

Nomads

Αλλάζουν τα δεδομένα για τις δύο ομάδες του Nomads. Την Κυριακή μπαίνει στο παιχνίδι ο νέος παίκτης από την Κύπρο, Λευτέρης Χατζηιωάννου.

Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads! Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει μπει εδώ και μέρες στο στόχαστρο των παικτών με τον ίδιο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δείτε τι έγινε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης και το new entry που αναμένεται την Κυριακή… ο Λευτέρης Χατζηιωάννου!

Τι έγινε χθες στο Nomads με τον Γιώργο Μαυρίδη

Κολέτσα, Ζώη, Γαστεράτου τα έβαλαν με τον Μαυρίδη λίγο πριν την αναμέτρηση για την χθεσινή αποχώρηση. Αφορμή στάθηκε μια φράση που υπερασπίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης ότι του είπε η Μαντώ Γαστεράτου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

Η Μαντώ Γαστεράτου διέψευσε ότι του είπε ποτέ κάτι τέτοιο και επεσήμανε:«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=W_aHjFwRmQs

 «Δεν τους έριξα κατηγορίες ότι φταίνε σε κάτι, απεναντίας, εγώ το μέσα μου ψάχνω να δουλέψω», έσπευσε να πει ο γνωστός tattoo artist.

Όμως η Κολέτσα και η Ζώη συνέχιζαν να αντιδρούν με την τελευταία να δηλώνει: «Αισθάνομαι ότι ζούμε ένα παράλληλο σύμπαν. Ότι το βράδυ ζούμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ξαφνικά το πρωί ερχόμαστε 10 λεπτά πριν και ο Γιώργος έχει προβλήματα με την ομάδα. Είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει ο Γιώργος μόνος του. Την ώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι, την ώρα που δεν υπάρχουν κάμερες, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα».

Η αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη

Μετά από πολύ συζήτηση και επέμβαση του Γρηγόρη Αρνατούτογλου, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι παίκτες επέστρεψαν στην πραγματικότητα.  Ποια είναι αυτή; Η μονομαχία ανάμεσα στην Μαντώ Γαστεράτου και του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού, της Νατάσας Καλογρίδη.

https://www.instagram.com/p/BbAZ3L2lcCR/?taken-by=nomadsant1

Οι δύο παίκτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Παρά το αρχικό προβάδισμα της Νατάσας, τελικά η Μαντώ Γαστεράτου ήταν αυτή που κατάφερε να κατακτήσει την παραμονή της στο νησί Παλαουάν.

«Μπορεί να φεύγω, αλλά το Nomads σου αφήνει πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσεις στη μετέπειτα πορεία σου. Ήρθε η ώρα μου να φύγω… Μήπως, όμως, έχετε καμιά δουλειά να μου δώσετε εδώ πέρα; Να σκεφτώ ότι δεν άρεσε ο χαρακτήρας μου; Η τρέλα που κουβαλάω; Δεν την έδειξα όλη! Την πρώτη φορά λίγο στεναχωρήθηκα, την δεύτερη είπα “κάτι παίζει” και την τρίτη “Νατασάκι αυτή είσαι, παρέμεινε έτσι”», ανέφερε μετά την αποχώρησή της, η Νατάσα Καλογρίδη.

Τι θα δούμε την Κυριακή – Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου το νέο μέλος

https://www.instagram.com/p/BbAgQ-HFyoi/?taken-by=nomadsant1

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής, αποκαλύπτει τον νέο παίκτη του Nomads. Ωραίος, personal trainer, Κύπριος και το όνομα αυτού… Λευτέρης Χατζηιωάννου! Ο νέος παίκτης αναμένεται να κάψει καρδιές με την είσοδό του στο παιχνίδι. Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με την αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Στο Twitter ωστόσο πολύ αντιδρούν με την εξέλιξη αυτή και αναρωτιούνται γιατί μεταφέρθηκε ο Μάνος Πίντζης στην ομάδα των Ωκεανών αν ήταν να έρθει νέος παίκτης. Ωστόσο, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου φαίνεται μαχητικός και έτοιμος να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου ήρθε για να μείνει ή δεν θα αγκαλιαστεί από το κοινό μετά από τόσες εβδομάδες προβολές του Nomads; Τι άλλες συγκρούσεις θα γίνουν στην ομάδα των Διασήμων; Θα ηρεμήσουν τα πνεύματα με τον Γιώργο Μαυρίδη; Τι άλλες εκπλήξεις περιμένει τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση την Κυριακή στις 21:00 από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις