Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ALPHA διαψεύδει στο Newsit τα σενάρια πώλησής του

Ο ALPHA  διαψεύδει στο Newsit τα σενάρια πώλησής του

Η επίσημη απάντηση από το κανάλι της Κάντζας ενώ κάποιοι άλλοι επιμένουν…

Οι φήμες για την πώληση του ALPHA σε κύπριο επιχειρηματία που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, διαψεύδονται κατηγορηματικά και επίσημα, από το κανάλι της Κάντζας.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια του γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ALPHA, κυρία Έρση Βότση, μετά από επικοινωνία μαζί της, μας είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα πώλησης του ALPHA» διαψεύδοντας έτσι τις έντονες φήμες.

Σε ερώτησή μας αν θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση, η κυρία Βότση μας είπε ότι προς το παρόν δεν σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν αφού ισχύουν τα όσα είχε δηλώσει το Δεκέμβριο ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας του RTL Group (στον οποίο όμιλο ανήκει με ποσοστό 69,97% ο Alpha Media Group) κύριος Oliver Herrgesell που είχε πει ότι «το RTL Group ήρθε στην ελληνική αγορά για να μείνει στην ελληνική αγορά. Η πορείας μας, δείχνει ότι είμαστε ένας επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική».

Ωστόσο, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο, δημοσιογραφικές πηγές επιμένουν πως η πώληση δεν είναι… σενάριο φαντασίας! Το αν τελικά αποδειχτούν «έγκυρες» θα το διαπιστώσουμε μέσα στον Ιούλιο που ισχυρίζονται ότι θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Προς το παρόν, εμείς δεχόμαστε την επίσημη θέση του ALPHA… και αναμένουμε να δούμε για το ποιοι τελικά θα επιβεβαιωθούν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε