Media

O ANT1 κόβει τις «Στιγμές»

«Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα» λέει το τραγούδι που ακούγεται να τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος στους τίτλους της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές».

Μόνο που δυστυχώς δεν είναι ψέμα και η σειρά ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους, διαψεύδοντας τις ελπίδες των συντελεστών ότι θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η απογευματινή σειρά δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για το σταθμό του Αμαρουσίου παρά τη σκληρή και καλή δουλειά των συντελεστών της. Ένας από τους κύριους λόγους της ήττας από την ανταγωνιστική σειρά «Κλεμμένα όνειρα» είναι ότι η σειρά του MEGA ξεκίνησε να προβάλλεται πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και έτσι, η σειρά του ΑΝΤ1 έμεινε πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η σειρά να προβληθεί φέτος και αν πάει καλά σε τηλεθεάσεις τότε σκόπευαν να της δώσουν το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο την επόμενη σεζόν. Οι τηλεθεάσεις όμως δεν ήταν ικανοποιητικές και έτσι, την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως η σειρά θα ρίξει φέτος τίτλους τέλους και το τελευταίο επεισόδιό της θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου.

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι από αυτή τη βδομάδα και δη από αύριο Πέμπτη, η σειρά θα μετακομίσει σε άλλη ώρα προβολής ελπίζοντας να τύχει θερμότερης υποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, οι «Στιγμές» θα προβάλλονται στις 5 το απόγευμα ενώ στη θέση τους, στις 7 το απόγευμα θα προβάλλεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Wipe out». Δυστυχώς άλλη μία ελληνική σειρά ρίχνει τίτλους τέλους και στη θέση της θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια τούρκικη…!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23