Media

Ο Φερεντίνος «έφαγε» τον Μικρούτσικο

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μανωλίδου

 Είναι γνωστό πως αυτή την περίοδο στα τηλεοπτικά κανάλια προετοιμάζουν τα προγράμματα της επόμενης σεζόν. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών λοιπόν, εκπομπές αλλά και πρόσωπα… έρχονται και φεύγουν!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες και όπως σας έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να επαναφέρουν το «Deal» με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο. Μόνο που λόγω αυτού του comeback φαίνεται πως θα παραμείνει στο «ψυγείο» του καναλιού το comeback του «Big Brother». 

Στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονταν πως είναι η κατάλληλη περίοδος να επανέλθει το πρώτο ριάλιτι που είχε προβληθεί στη χώρα μας. Σύμφωνα μάλιστα με έντονη φημολογία, ο ΑΝΤ1 προόριζε για την παρουσίασή του είτε τον Ανδρέα Μικρούτσικο είτε την Ευγενία Μανωλίδου. 

Η αποχώρηση όμως της Μανωλίδου από τον ΑΝΤ1 για το MEGA αλλά και λόγω… οικονομικών περικοπών αποφάσισαν να μην βγει -τουλάχιστον προς το παρόν- o «Big Brother» αλλά μόνο το «Deal». Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι αν και ο Φερεντίνος με το «Deal» του «έφαγε» το «Big Brother» και το Μικρούτσικο αλλά ο ΑΝΤ1 θέλει να αξιοποιήσει το «Mister Reality» σε άλλο project!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
1
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα