Media

Ο Γιώργος Αμούτζας για το πρόβλημα υγείας του – Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο

“Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο” είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο που υποβλήθηκε μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. 

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο.

Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα.

Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω κι είναι μια μαγική παράσταση.

Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση.

Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 2