Media

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε για τον άγριο καυγά με την Ελένη Τσολάκη μπροστά στις κάμερες

«Πυρ και μανία» έγινε η Ελένη Τσολάκη με όσα είπε ona air ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε με δηλώσεις του, να κλείσει το θέμα.

Έναν αρκετά έντονο καυγά είχαν το πρωί της Τετάρτης (02-10-2024) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» του OPEN. Σε αυτόν αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της ίδιας μέρας στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο ο δημοσιογράφος.

«Έγινε μια διαφωνία έντονη, όπως αυτές που έχουν γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν με την Ελένη. Είναι και ένας λόγος που αγαπώ να δουλεύω με την Ελένη. γιατί μπορώ να διαφωνώ μαζί της με όλους τους τρόπους και ένα λεπτό μετά να είμαστε αγαπημένοι.

Έκατσα στην άποψή μου γιατί την πίστευα και την πιστεύω. Ήρθαμε σε μια έντονη αντιπαράθεση, εγώ αγαπώ να έρχομαι σε έντονη αντιπαράθεση με ανθρώπους που και αυτοί έχουν τα επιχειρήματά τους. Γι’ αυτό και μετά από μια ώρα που το επαναφέραμε το κομμάτι, ήρθε και με αγκάλιασε και είπε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο της δουλειάς μας, συμβαίνει, και είναι ωραίο, είπε μάλιστα ότι διαφωνούμε στα πάντα αλλά, είμαστε μαζί» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αφορμή της χθεσινής λογομαχίας ήταν ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον Χρήστο Μάστορα και την ανάρτησή του κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών. «Δε σε ειρωνεύομαι…. Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην Ελένη Τσολάκη, όταν το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης χτύπησε κόκκινο.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει ζητηθεί ποτέ σε εκπομπή να έχει τον ρόλο του πιο καυστικού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε, «Φυσικά και έχει συμβεί σε εκπομπή να μου πουν ότι πρέπει να είμαι πιο καυστικός, όλες οι εκπομπές το κάνουν, ας μη γελιόμαστε. Θεωρώ ότι και ψεύτικοι καβγάδες έχουν στηθεί σε πάνελ».

Ο καυγάς στην εκπομπή και οι διάλογοι

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι, τι εννοώ; Πόσες φορές καθόμαστε σε ένα τραπέζι και λέμε, “ωραία τώρα θα πούμε κάτι για τον Μάστορα, ας πει κάποιος και κάτι καλό”»

Ελένη Τσολάκη: «Εγώ όσες φορές έχω συμμετάσχει σε εκπομπές δεν το έχω βιώσει αυτό, δε το έχω αντιμετωπίσει ποτέ»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πρώτη φορά το ακούς… Κανείς σας. Φαίνεται εγώ δουλεύω… Εντάξει»

Ελένη Τσολάκη: «Ε, όχι ρε Λάμπρο. Θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω τη θέση μου. Σου μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Σου μιλάω για μένα και μου λες, “πρώτη φορά το ακούμε”. Ναι λοιπόν, εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια τώρα, δεν ήρθε κανείς να μου πει “εσύ κάνε τον καλό, και εσύ τον κακό”»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σου λέω αν το έχεις κάνει, σε ρωτάω αν το ακούς να γίνεται πρώτη φορά»

Ελένη Τσολάκη: «Σου λέω για μένα, δε μπορώ να σου μεταφέρω τηλεοπτικά κάτι που εγώ δε το έχω ζήσει, εγώ που έχω υπάρξει. Μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα χίλια δυο πράγματα. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ και οφείλεις να τη σεβαστείς»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εντάξει. Δε το έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν. Το σέβομαι… Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές 27 χρόνια, και μου το έχουν πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες, πείτε αυτά που είναι να πείτε, εγώ δε θα συνεχίσω. Όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά»

Ελένη Τσολάκη: «Δε καταλαβαίνω ειλικρινά»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αγάπη μου τι δε καταλαβαίνεις; Εντάξει, εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια…»

Ελένη Τσολάκη: «Το “εσείς”, από τη στιγμή που μιλάω μόνο εγώ, μη με ειρωνεύεσαι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σε ειρωνεύομαι…. Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη»

Ελένη Τσολάκη: «Μη συνεχίζεις, είσαι υπεράνω εσύ, εμείς είμαστε οι καημένοι που συζητάμε»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας