Media

Ο Λαζόπουλος… τους έφαγε όλους!

Ο ΑΝΤ1 εγκατέλειψε τη μάχη ενώ το MEGA πάλεψε!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ένας στους δύο τηλεθεατές χθες το βράδυ… μπήκε στο «Αλ Τσαντήρι Νιουζ» που κατάφερε να κάνει μέσο όρο 53,7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε στο 56,3%! Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε τέταρτο (και συγκεκριμένα από τις 22:30 έως τις 22:44) έφτασε μέχρι και 61,3%.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται ότι το αντιμετώπισε ο ΑΝΤ1 που –προβλέποντας (?!?) την ήττα του αποφάσισε φαίνεται να πέσει… αμαχητί- πρόβαλε επανάληψη της «Εργαζόμενης γυναίκας» με την Ελένη Ράντου, σημειώνοντας μέσο όρο 4,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά 5,3%. Επίσης, το επεισόδιο του «Ιατρικού απόρρητου» που ακολούθησε, έκανε μέσο όρο 6,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 5%. 

Από την άλλη μεριά το Mega αποφάσισε να μείνει στο τηλεοπτικό τοπίο και να δώσει τη μάχη του. Έτσι ο «Λάκης ο γλυκούλης» κατάφερε να κάνει μέσο όρο 19,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 18,1%, ενώ και το επεισόδιο των «Επτά θανάσιμων πεθερών» που ακολούθησε, έκανε μέσο όρο 22,8% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στα νεανικά κοινά 22,1%. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη