Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» βγήκε πρώτος!

Ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» βγήκε πρώτος!

Ευχαριστημένοι και… προβληματισμένοι στο MEGA – Προβληματισμένοι και… δυσαρεστημένοι στον ALPHA από την πτώση της Μενεγάκη

 Ανακατάταξη προέκυψε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με τις επαναλήψεις των εκπομπών. Η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου το πρωί» κατάφερε να βρεθεί την πρώτη θέση της τηλεθέασης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Μενεγάκη με μικρή διαφορά από τους Καραμέρο-Χαριτάτο. Επίσης και οι τρεις εκπομπές… κονταροχτυπήθηκαν στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο τηλεθέασης την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ήταν η εξής:

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 19,5%

 

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 17,4%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 17,2%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη έπεσε πολύ ενώ η εκπομπή του MEGA την πλησίασε απειλητικά. Συγκεκριμένα οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο νεανικό κοινό ήταν οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 19,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 18,1%

 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 17,3%

Είναι λογικό στο MEGA να είναι ευχαριστημένοι από τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης αλλά συνεχίζουν να προβληματίζονται για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να σταθεροποιηθούν τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα πάντως η… επανάληψη τους πάει καλύτερα από τα live!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit και στον ALPHA έχουν προβληματιστεί με την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του νεανικού κοινού στην εκπομπή της Μενεγάκη! Μπορεί ο «Καφές με την Ελένη» να είναι συνήθως πρώτος στο συγκεκριμένο κοινό αλλά είναι ολοφάνερο πως υπάρχει μείωση στα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με πέρυσι αλλά και από την αρχή της φετινής σεζόν. Κι αυτό είναι κάτι που δεν έχει ανησυχήσει μόνο τους διοικούντες του ALPHA αλλά και την ίδια τη Μενεγάκη. Και σίγουρα η «ωραία Ελένη» δεν σκοπεύει να αφήσει αμαχητί και αυτή τη ζώνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε