Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παύλος Τσίμας … και οι τζιχαντιστές

Ο Παύλος Τσίμας … και οι τζιχαντιστές

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από άλλη τηλεοπτική συχνότητα, συνεχίζοντας όμως, να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης. Ο λόγος για τον Παύλο Τσίμα που ξεκινά με την «Τελευταία λέξη» επίσημα τη συνεργασία του με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το MEGA ο γνωστός δημοσιογράφος «μετακόμισε» στο κανάλι του Φαλήρου και από αυτή την Κυριακή ξεκινά να παρουσιάζει την εκπομπή του με τίτλο «Τελευταία λέξη».

Στην πρώτη εκπομπή ο Παύλος Τσίμας ακολουθεί με την κάμερα αποστολή των «Γιατρών του κόσμου», φτάνοντας ως το πολιορκημένο Κομπάνι, την πόλη που βρίσκεται στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και μαίνεται η μάχη μεταξύ τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» και Κούρδων μαχητών, καταγράφοντας τα πρόσωπα των πολεμιστών, αλλά και την απόγνωση των αμάχων.

Μέσα από την έρευνα για την «Τελευταία λέξη» ο Παύλος Τσίμας θέλει να δίνει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Από αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 23:15, η εκπομπή έρευνας του γνωστού δημοσιογράφου ξεκινά να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μεταφέροντάς μας ένα από τα πιο θερμά σημεία του πλανήτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε