Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι σκληρές προσπάθειες της Μενεγάκη

Οι σκληρές προσπάθειες της Μενεγάκη

Η μία στεναχώρια μετά την άλλη για την «ωραία Ελένη».

Είναι αλήθεια πως η τελευταία βδομάδα είναι πολύ άσχημη για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δευτέρας με πολύ λυπημένο ύφος και προσπαθώντας –όπως χαρακτηριστικά είπε μετά από προτροπή τηλεθεατή- να κρατήσει σε κουτάκι της ψυχής της κάθε ευχάριστο γεγονός.

Παρά τη στεναχώρια της για το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο –κανείς χωρισμός δεν είναι εύκολος!- είναι αλήθεια πως πρέπει να πήρε μία μικρή χαρά βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της να απογειώνονται.

Μόνο που απ’ ότι φαίνεται, αυτή η χαρά μπορεί και να μην κρατήσει για πολύ!
Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα οι τηλεθεάσεις ήταν οι εξής:

Καφές με την Ελένη: 39,1% και στο νεανικό κοινό 51,5%

10 με 1 μαζί: 12,9% και στο νεανικό κοινό 9%

Όμορφος κόσμος το πρωί:  13,7% και στο νεανικό κοινό 10,3%

Ενώ χθες, Πέμπτη, λίγες μόνο ημέρες μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια», η τηλεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Καφές με την Ελένη: 22,9% και στο νεανικό κοινό 37%

10 με 1 μαζί: 20% και στο νεανικό κοινό 16,4%

Όμορφος κόσμος το πρωί: 14%  και στο νεανικό κοινό 14,5% 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως προβλημάτισε πολύ την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μπορεί η εκπομπή της να έχει τελειώσει πριν από δυόμιση ώρες (σημ: την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) η Ελένη όμως είναι ακόμα στο στούντιο όπου βγαίνει ο «Καφές με την Ελένη», πραγματοποιώντας σύσκεψη με τους στενούς της συνεργάτες. Το θέμα της έκτακτης σύσκεψης είναι ο καλύτερος προγραμματισμός σε θέματα και καλεσμένους του «Καφέ με την Ελένη» για την επόμενη βδομάδα.

Φαίνεται πως η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης (μείον 17% περίπου στο σύνολο και μείον 14.5% στο νεανικό κοινό) μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, κάνει την Ελένη να ανησυχεί μην τυχόν και ξαναγυρίσει στα παλαιά –προ της «ανακοίνωσης από τα Μελίσσια»- νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. 

Τελικά, η «ωραία Ελένη» εκτός από τα προσωπικά της προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και την επαγγελματική πίεση. Βέβαια το ένα επηρεάζει το άλλο. Είτε θετικά είτε αρνητικά…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε