Media

Ουγγαρέζος: “Ο Βρεττός είναι φίλος μου, αλλά εδώ είναι φάουλ…”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε τη γνώμη του για τον κρυφό "δεσμό" του τραγουδιστή με την Ναταλία Γερμανού...

«Εγώ ξέρω ότι ήτανε και το παίρνω πάνω μου. Ξέρω ότι ήταν ζευγάρι! Ο Ηλίας είναι φίλος μου, αλλά τώρα είναι φάουλ, γιατί εκθέτει μια γυναίκα, αλλά άμα δεν την πειράζει αυτή ρε Πέτρο τι με νοιάζει εμένα… Χέστηκα”!

Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε την στάση του τραγουδιστή στην σχέση του με την Ναταλία Γερμανού και όλοι φυσικά στο “Πρωινό mou” θέλησαν να παρέμβουν και να πουν τη γνώμη τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα