Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Παγωτό» η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη: Με ήθελε η Μαντόνα για μάγειρα

«Παγωτό» η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη: Με ήθελε η Μαντόνα για μάγειρα

Η «βασίλισσα της ποπ» ήθελε τον Γιώργο Τσούλη για μάγειρα αλλά εκείνος προτίμησε τη «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης όταν η Ελένη Μενεγάκη πήγε στην… κουζίνα για τη στήλη της μαγειρικής το μεσημέρι της Τρίτης (20.02.2024).

Οι… αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον σεφ αν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει ώστε να αμείβετε καλύτερα απ’ ό,τι στην Ελλάδα.

«Μου συνέβη μία φορά με τη Μαντόνα που της είπα “όχι δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη”» είπε ο Γιώργος Τσούλης, με την παρουσιάστρια να τον ρωτά: «Είπες έτσι στη Μαντόνα; Τώρα μου το λες; Για πότε μιλάμε; Πρώτη φορά το ακούω αυτό».

«Μου ήρθε ένα mail από τον μάνατζερ της Μαντόνα. Πήραμε κάτι τηλέφωνα και ήταν αληθινό. Είπα ότι αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, να κάνουμε μαζί σειρά στο Netflix. Τα έπαιξα όλα για όλα.

Πώς βλέπεις μία ωραία γυναίκα και λες “τι έχω να χάσω”; Τα έπαιξα όλα για όλα. Μου είπαν ότι είμαι χαζός και δεν μου ξαναπάντησαν» είπε ο Γιώργος Τσούλης.

  

Και αποκάλυψε επίσης ότι έχει κρατήσει τα mail του στο αρχείο.

Media Τελευταίες ειδήσεις