Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ποιοι είναι οι αντικαταστάτες των Λυριτζή-Οικονόμου-Τσαπανίδου

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Κόντρες στο παρασκήνιο της ΕΡΤ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… βρέθηκαν οι τρεις αντικαταστάτες των  Λυριτζή, Οικονόμου και Τσαπανίδου.

Μάλλον, για να το θέσουμε πιο… παρασκηνιακά (στην πραγματική του δηλαδή, διάσταση) προσπαθούν ακόμα να βρουν το ποιοι θα είναι τελικά, αυτοί οι τρεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είναι σαφές πως η καινούργια διοίκηση της ΕΡΤ προσπαθεί να αποφύγει τη θύελλα αρνητικής κριτικής, ότι δηλαδή με την εγκατάστασή της στο Ραδιομέγαρο έμεινε χωρίς πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, προχωρούν σε γρήγορες διαδικασίες αντικατάστασης προκειμένου από την επόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου οι εκπομπές «Πρώτη γραμμή» και «Συμβαίνει τώρα» να συνεχίσουν κανονικά αφού όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, είναι πλέον οριστικό ότι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου οι Λυριτζή-Οικονόμου-Τσαπανίδου αποχωρούν από την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μόνο πρόσωπο που έχει «κλειδώσει» είναι η Μαρία Σαράφογλου που θα αντικαταστήσει την Πόπη Τσαπανίδου στο «Συμβαίνει τώρα».
Η δημοσιογράφος ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ και εργάζεται στην ψηφιακή τηλεόραση, ενώ είναι παντρεμένη με το δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο που επίσης εργάζεται στην κρατική τηλεόραση.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως της διοίκησης (κι εδώ είναι που υπάρχει έντονο παρασκήνιο) είναι το τι θα γίνει με την «Πρώτη γραμμή». Η διοίκηση της ΕΡΤ θέλει δύο πρόσωπα: τον Τάκη Σπηλιόπουλο και τον Φάνη Παπαθανασίου ώστε να ακολουθηθεί η «συνταγή» των δύο αντρών παρουσιαστών, όπως δηλαδή και με τους προκατόχους, Λυριτζή -Οικονόμου!

Κάποιοι όμως, επιμένουν ότι πρέπει να μετακινηθεί από τη ζώνη του σαββατοκύριακου η τωρινή παρουσιάστρια και συμπαρουσιάστρια του Σπηλιόπουλου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», Αλεξάνδρα Δουβαρά. Ωστόσο η διοίκηση δεν θέλει ούτε να αποδυναμωθεί εντελώς η ενημερωτική πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλά ούτε και οι παρουσιαστές της «Πρωινής γραμμής» να είναι άντρας με γυναίκα.

Ωστόσο, παρά την έντονη πίεση του χρόνου, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση αφού πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το… παρασκήνιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε