Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πόλεμος ανακοινώσεων από τον ΑΝΤ1

Μετά τον Παπαδάκη αποκαθιστούν και τον Πουνέντη

Ααααα! Ό,τι και να λένε, πρέπει να το παραδεχτούμε. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε πλέον σε όσα αναληθή βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θίγουν συνεργάτες του να απαντά με ανακοινώσεις. Μάλιστα, απ’ ότι φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου ακολουθεί σχεδόν… πρότυπο στις ανακοινώσεις του και απλώς αλλάζει τα ονόματα. Έτσι, λίγο μετά από την ανακοίνωση για τον Γιώργο Παπαδάκη ακολουθεί κι άλλη, αυτή τη φορά για τον Μάκη Πονέντη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακοήθη σχόλια, περί απομάκρυνσης ή αποχώρησης ενός κορυφαίου στο είδος του, συνεργάτη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, του Μάκη Πουνέντη. Με αφορμή τα αναληθή αυτά δημοσιεύματα, ο ΑΝΤ1 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τίθεται θέμα διακοπής συνεργασίας του Μάκη Πουνέντη με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και δηλώνει ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα αποτελούν κακόβουλα σενάρια.

Ο Μάκης Πουνέντης χαίρει της απόλυτης εκτίμησης της Διοίκησης του Ομίλου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως κάνει μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία, τόσο από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της HEAVEN όσο και από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του συνεργαζόμενου με τον Όμιλο ραδιοφωνικού σταθμού ΡΥΘΜΟΣ 949, δύο εταιρίες που είναι leaders αυτή τη στιγμή στο χώρο τους και που διανύουν περίοδο συνεχούς ανάπτυξης.».

Αν και στο Newsit δεν γράψαμε ποτέ για τον Μάκη Πουνέντη και πολύ περισσότερο για τον Γιώργο Παπαδάκη, δημοσιεύσαμε τις ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ελπίζουμε πως μέχρι το βράδυ δεν θα ακολουθήσει κι άλλη ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να πάνε να ξεκουραστούν κι αυτοί με τόση ζέστη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε