Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προβλήματα στο Chart Show της Ναταλίας Γερμανού

Προβλήματα στο Chart Show της Ναταλίας Γερμανού

Ο Καπουτζίδης προκαλεί Mega-λα προβλήματα στον Alpha! -Γιατί ανησυχούν στο κανάλι της Κάντζας

To… countdown φαίνεται πως έχει αρχίσει σε αρκετές εκπομπές του Alpha. Μέρα με τη μέρα, στο κανάλι της Κάντζας βλέπουν πετυχημένες μέχρι χθες εκπομπές τους, να πέφτουν συνεχώς σε νούμερα τηλεθέασης.

Το… τελευταίο πλήγμα το δέχθηκαν στο «Chart Show» με τη Ναταλία Γερμανού που μόλις μετά βίας χθες Κυριακή κατάφερε να φτάσει στο 14% (ενώ τουλάχιστον στο νεανικό κοινό 18,3%), σημειώνοντας δηλαδή συνεχώς πτωτική τάση στα νούμερα τηλεθέασης.

Τα προβλήματα της Γερμανού

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε δύο πράγματα: κατ’ αρχάς ότι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είναι άνευρη, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να σώσει όσο και όπως μπορεί την κατάσταση με την εμπειρία της αλλά τι να κάνει με αδιάφορους πολλές φορές καλεσμένους, τη στιγμή μάλιστα που στο περιεχόμενό της γίνονται σημαντικά λάθη. (Για παράδειγμα αναφέρουμε ότι στην εκπομπή με ροκ υπήρχαν μέσα ποπ τραγούδια ενώ μάλιστα απουσίαζαν πολλά πραγματικά ροκ τραγούδια!). Με κάτι τέτοια όμως, χάνεται η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που αρνούνται -κατά πως φαίνεται και αποδεικνύεται από την πτωτική τάση της τηλεθέασης- να παρακολουθήσουν ένα αδιάφορο και… αβέβαιης εγκυρότητας countdown!

Ο Mega-λος αντίπαλος

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι βασικό τους πρόβλημα για τις χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθεάσεων είναι και ο Mega-λος τους αντίπαλος, που ακούει στο όνομα Γιώργος Καπουτζίδης.

Το «Twenty» που προβάλλεται την ίδια ώρα από το Mega είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και καλοστημένα τηλεοπτικά προϊόντα της σεζόν. Εκτός του ότι οι τηλεθεατές έχουν ψηφίσει οι ίδιοι –κι όχι… κάποιοι άλλοι- οπότε θέλουν να δουν πώς διαμορφώθηκε η τελική εικοσάδα, έχουν συγχρόνως την ευκαιρία να θυμηθούν (οι παλαιότεροι) αλλά και να μάθουν (οι νεότεροι) παλαιότερες εκπομπές και σήριαλ του Mega.

Βέβαια, βασικό ατού του «Twenty» είναι ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης που μεταμφιέζεται ακομπλεξάριστα και ευρηματικά. Ακόμα και οι πάσες του για διαφημιστικό break είναι ευρηματικές. (Σημείωση για όσους δεν είδαν το χθεσινό επεισόδιο: ο Καπουτζίδης εμφανιζόταν με ένα σκυλάκι λέγοντας «πρέπει να το πάω για…» και σήκωνε το πόδι του, όπως ακριβώς κάνουν και τα συμπαθή τετράποδα όταν κάνουν το… ψιλό τους!) Με κάτι τέτοια όμως, αποδεικνύεται ότι δεν έχει αφεθεί τίποτα στην τύχη και στην ευκολία της επιτυχίας. Κάτι που φαίνεται πως συμβαίνει απέναντι, στο «Chart Show» αφού έχοντας μάθει να παίζουν μόνοι τους και να κερδίζουν νούμερα τηλεθέασης, όταν βρέθηκαν με αντίπαλο τον «Καπού» έχασαν το παιχνίδι των τηλεθεάσεων.

Γιατί ανησυχούν στο κανάλι της Κάντζας

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μετά από τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής εκπομπής πρόκειται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη για τα επόμενα επεισόδια του «Chart Show», ώστε να… εμβολιαστούν όσο γίνεται, μπας και ανεβούν ξανά οι τηλεθεάσεις του. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν γυριστεί επεισόδια και οι όποιες βελτιωτικές κινήσεις πρέπει να γίνουν στο μοντάζ και στο περιεχόμενο των καλεσμένων-σχολιαστών στα βίντεο. Ωστόσο, στα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι υπεύθυνοι του Alpha σκοπεύουν να παρέμβουν σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από τη θεματολογία και τους καλεσμένους.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι διοικούντες του Alpha ποντάρουν πολύ στο «Chart Show» κι είναι σίγουρο ότι δεν θα το αφήσουν να συνεχίσει το… countdown στον πίνακα των τηλεθεάσεων. Γι’ αυτό και στη σύσκεψη που είπαμε πως θα πραγματοποιηθεί άμεσα στο κανάλι της Κάντζας θα τεθούν πολλά θέματα ώστε να καταφέρει να κάνει κι η Ναταλία Γερμανού τη δουλειά της, που έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γερμανοί διοικούντες θέλουν τη Γερμανού…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε