Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ό,τι και να πούμε τώρα μεγαλοποιείται και δεν υπάρχει λόγος»

«Με την Αντελίνα ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση»

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απάντησε και για τον χαμό που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Ότι και να πούμε τώρα, μεγαλοποιείται και δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό. Δεν έχει και πολλά θέματα να ασχοληθούν οι εκπομπές και γι’ αυτό έχει κρατήσει αυτό όλες αυτές τις μέρες».

«Με την Αντελίνα ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση, δεν μίλησα κατά της Αντελίνας. Τώρα, αυτό γιατί έχει ανοίξει με αυτόν τον τρόπο, δεν το ξέρω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Όσοι είδαν την εκπομπή μας, κατάλαβαν τι εννοούσε ο Νίκος Συρίγος», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ντίνος Σιωμόπουλος – Στέλλα Γκαντώνα: Η αντίδρασή τους στα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη – «Κάποιος πέταξε μια μπαρούφα»
«Σώνει και καλά να χωρίσει η Ελένη με τον Μάκη, άντε από ‘δω!» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, με την Στέλλα Γκαντώνα να συμπληρώνει: «Ο καθένας λέει ότι του 'ρχεται»
Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα
Σωτήρης Τσαφούλιας και Αλεξάνδρα Μπουνάτσα καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Κυριακή 15 Μαρτίου
Ο αγαπημένος σκηνοθέτης αναφέρεται στις 21 διορθώσεις που έκανε στο σενάριο του «Έτερος Εγώ» και αποκαλύπτει πως όταν είναι καλά δεν μπορεί να γράψει ούτε το όνομά του
Σωτήρης Τσαφούλιας και Γρηγόρης Αρναούτογλου