Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σοφία Παυλίδου για Ζήνα Κουτσελίνη: Η εν λόγω κυρία έκανε αγιογραφία και του δικού μου θύτη

Σοφία Παυλίδου για Ζήνα Κουτσελίνη: Η εν λόγω κυρία έκανε αγιογραφία και του δικού μου θύτη
ΦΩΤΟ NDP

Η Σοφία Παυλίδου «καίει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για το σχόλιο που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην υπόθεση κακοποίησης της 37χρονης Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

«Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί… αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη», έγραψε στο Instagram η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου για τη στάση που κράτησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Μετά την αναπαραγωγή του επίμαχου αποσπάσματος από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Δευτέρας (17.06.2024), τα επικριτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή» στα social media, με το σύνολο των χρηστών να καταδικάζουν τη στάση της παρουσιάστριας απέναντι στο θέμα.

Το δικό της σχόλιο έκανε και η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός, που πριν από 6 περίπου χρόνια είχε εμπλακεί σε περιστατικό κακοποίησης από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία από τον τρόπο με τον οποίο η Ζήνα Κουτσελίνη είχε χειριστεί τότε την υπόθεσή της.

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία… ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του», γράφει χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου κάτω από ανάρτηση της ομάδας «Υπέροχες Γυναίκες» στο Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Υπέροχες Γυναίκες (@yperoxes.gynaikes)

«Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί… αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…», σημείωσε η ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις