Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρότεινε στην κόρη της να γίνει δικηγόρος και εκείνη την αποστόμωσε με λίγες λέξεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την συζήτηση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη της και αποκάλυψε πώς της απάντησε, όταν της πρότεινε να γίνει δικηγόρος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day τη συζήτηση που είχε με την μεγαλύτερη κόρη της, Νάγια. Η παρουσιάστρια της πρότεινε να γίνει δικηγόρος, όπως ο πατέρας της Θέμης Σοφός, αλλά εκείνη της έδωσε μία πληρωμένη απάντηση.

«Μου έλεγε χθες η κόρη μου πως διαχειρίστηκε μια ιστορία στο σχολείο. Και της λέω: “Να σου πω κάτι; Το έχεις πάρα πολύ, πρέπει να γίνεις δικηγόρος, να πας στο γραφείο του πατέρα σου”.

Και μου λέει: “Κι εσύ το έχεις με την επίλυση διαφορών αλλά δεν έγινες δικηγόρος”. “Πληρωμένη” απάντηση»! 

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Τη Νάγια (γενν.1 Μαΐου 2013), τη Μαίρη (γενν.11 Ιουνίου 2014) και τον Γιάννη-Εφραίμ (γενν. 27 Απριλίου 2018). 

Για ακόμα μια χρονιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει τη μάχη της τηλεθέασης και καταφέρνει με τους συνεργάτες της, να διατηρεί το Happy Day ψηλά στις μετρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα και το πρόωρο τέλος της εκπομπής της: «Δεν είναι ευχάριστη είδηση για κανέναν μας»
«Εγώ έστειλα ένα γλυκό μήνυμα στην Δανάη και θα το πω στον αέρα το περιεχόμενο και το νόημα είναι ότι κάθε τέλος μια αρχή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή