Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά μου θα πάνε με στολή του Ολυμπιακού στο σχολείο

Με ανεβασμένη τη διάθεση ξεκίνησε σήμερα (30.05.2024) η ομάδα του Happy Day λόγω της ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, της έστειλε φωτογραφία με τα παιδιά τους να φορούν ερυθρόλευκα.

«Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε.

Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο», περιέγραψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;», αναρωτήθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος αφιέρωσε το σύνθημα του Ολυμπιακού στους… Παναθηναϊκούς συνεργάτες του στο στούντιο.

 

«Με αυτή την αμφίεση είσαι σαν παίκτης του Ολυμπιακού που ξέμεινε κάπου», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας