Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάθης Σχίζας για Survivor: Γύρισα πίσω και ηρέμησε η ψυχή μου

Στάθης Σχίζας για Survivor: Γύρισα πίσω και ηρέμησε η ψυχή μου

«Δεν μπορούσα να συμβιώσω με τους συγκεκριμένους ανθρώπους στο Survivor», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βγήκε σήμερα (10.08.2023) ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την οικειοθελή του αποχώρηση από το All Star.

«Γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Γύρισα πίσω, για κάποιο λόγο γύρισα πίσω. Δεν μου ταίριαζε εμένα, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ήμουν εκεί πέρα, να μπορέσω να συμβιώσω. Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου. Τελείωσε το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά.

Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μόλις βγήκα, πραγματικά αισθάνομαι λες και ξανακέρδισα το Survivor, γιατί κέρδισα τον κόσμο, παρόλο που δεν κέρδισα το έπαθλο. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με κανένα έπαθλο», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

  

Ο Στάθης Σχίζας ρώτησε, στη συνέχεια, τον Τριαντάφυλλο για το αν θα μπει στο επόμενο, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Αν το συζητήσουμε και μπεις κι εσύ γιατί κάτι έχεις αφήσει στη μέση, εγώ μπαίνω».

Media Τελευταίες ειδήσεις