Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω λόγο να γυρίσω στο ΣΚΑΙ»

Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω λόγο να γυρίσω στο ΣΚΑΙ»

«Ο ΣΚΑΙ με ταλαιπώρησε, δεν υποστήριζε την εκπομπή μου», λέει ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη και αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ, αλλά και στα ριάλιτι μαγειρικής.

«Είπα φέτος να κάνω ένα διάλειμμα γιατί κουράστηκα. Τα τελευταία χρόνια με ταλαιπώρησε ο ΣΚΑΙ τηλεοπτικά, δεν υποστήριζε την εκπομπή. Δεν είχε σταθερή ώρα.

Δεν έχω λόγο να γυρίσω στο ΣΚΑΙ, τώρα έχει κάνει μια στροφή τηλεοπτικά, του αρέσουν άλλα προγράμματα, τα ριάλιτι», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Μιλώντας για τα ριάλιτι μαγειρικής και όχι μόνο, και την αγωνία των νέων παιδιών να μπουν σε ένα από αυτά, ο Στέλιος Παρλιάρος είπε: «Αυτό είναι λυπηρό για τα παιδιά. Για να κάνω στην τηλεόραση δική μου εκπομπή πέρασαν 37 χρόνια.

Πρέπει να πατάς στα πόδια σου, να έχεις δουλέψει, να ξέρεις τι σου γίνεται για να βγεις και να πεις θα μαγειρέψω και θα με δείτε».

Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος αποκάλυψε γιατί δε δοκιμάζει ποτέ τις συνταγές του στην τηλεόραση: «Δε δοκιμάζω ποτέ στα 13 χρόνια μου στην τηλεόραση. Αν θα δοκιμάσω, θα πρέπει να ευλογήσω τα γένια μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις