Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor: Μπηχτή Αγγελόπουλου για Σπαλιάρα στον Χρανιώτη [vid]

Survivor: Μπηχτή Αγγελόπουλου για Σπαλιάρα στον Χρανιώτη [vid]

Μια φράση του Γιώργου Χρανιώτη πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον εκνευρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Χρανιώτης “πάμε να πλυθούμε” για το πολυπόθητο έπαθλο δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον Ντάνο μάλιστα να ρίχνει την μπηχτή του για τον Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor.

“Να ρίξουμε λίγο νεράκι στα μούτρα μας να ξυπνήσουμε” σχολίασε ο Αγγελόπουλος, με τον Γιώργο Χρανιώτη να λέει “όχι εννοώ να πάμε να πλυθούμε”. Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να εξοργίσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Ντάνο. “Σταμάτα, δεν θέλω να το λες αυτό” του είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Ντάνο να σχολιάζει “να μας λείπουν αυτές οι σπαλιαρίστικες εκφράσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Το πάμε να πλυθούμε παιδιά είναι μια έκφραση απλώς. Πάμε να πλυθούμε, κάποια στιγμή θα πλυθούμε. Αυτό μου λες τόση ώρα, για τη γουρσουζιά;” ρώτησε τη Βαλαβάνη, με τη μοναδική παίκτρια των διασήμων να του απαντά “ναι σταμάτα να τελειώσει το παιχνίδι πρώτα και μετά”.

Στον Γιώργο Χρανιώτη τελικά έμεινε μόνο η χαρά αφού οι μαχητές ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο απαιτητικό αγώνισμα του Survivor και να μεταφερθούν σε πολυτελή βίλα όπου απόλαυσαν ανέσεις, καθαριότητα, περιποίηση, απολαυστικό φαγητό και γειτόνισσες τις Καρντάσιαν.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε