Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ 13/6: Νέα τροπή στο παιχνίδι!

Survivor τρέιλερ 13/6: Νέα τροπή στο παιχνίδι!

Νέες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Survivor. Δείτε τι μοναδικό αποκαλύπτει το τρέιλερ της Τρίτης.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor “έκλεισε” με τη νίκη των Διασήμων και το έπαθλο με το αερόστατο στην Πούντα Κάνα. Απρόβλεπτο όμως θα είναι το αποψινό επεισόδιο για το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού. Δείτε όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ της Τρίτης.

Το αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν αρκετά απαιτητικό. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο φαγητού και διαμονής σε ξενοδοχείο. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από εμπόδια, να συμπληρώσουν ένα παζλ, ενώ όλα κρίνονταν στο στόχο. Νικητής ήταν αυτός που κατάφερνε να περάσει δύο ακόντια στην τρύπα του στόχου.

Οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών που δεν έπαιξαν ήταν, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι Διάσημοι ξεκίνησαν δυναμικά να κερδίσουν το έπαθλο που άλλωστε τους ταιριάζει, αφού όσα έπαθλα στο παρελθόν είχαν να κάνουν με την Πούντα Κάνα, τα πήραν αυτοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τελικά μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 7. Και για άλλη μια φορά η Πούντα Κάνα τούς περίμενε… Οι 3 νικητές έμειναν σε ξενοδοχείο, απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα και είδαν την ανατολή με αερόστατο.

Το αποψινό αγώνισμα φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο και το πάθος των παικτών πιο έντονο από ποτέ. Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Οι δύο ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν. Το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας με βιντεοκλήση στην οικογένεια τους που θα τους τονώσει την ψυχολογία. Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά θα δοθεί και άλλο έπαθλο, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα στο κοινό για το τι θα είναι.

“Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα”, δηλώνει ο Ντάνος στο τρέιλερ με τον Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: “σωματικά όλοι έχουμε μικροπροβληματάκια”. Την ίδια στιγμή ο Μάριος στις κάμερες του Survivor, σχολιάζει: “Στο Survivor δεν ξέρουμε ποτέ τι γίνεται”. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το αποψινό επεισόδιο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Τρίτη το έπαθλο; Τι περιλαμβάνει; Πώς θα διαχειριστούν απόψε οι Μαχητές την αριθμητική τους υπεροχή; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τρίτη στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε