Δευτέρα, 27 Μαΐ
23oC Αθήνα

Συγκίνησε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος

Συγκίνησε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή και η Άννα Βαγενά δεν κρύβει πως για εκείνη, δεν έχει φύγει. Η ηθοποιός και βουλευτής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01.02.2023) στο 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις», είπε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και δεν έκρυψε ότι η διαχείρηση της απώλειάς του, ήταν δύσκολη.

«Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει. Καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει.

Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτάς μας. Πάρα πολύ μεγάλος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και περνάει δια… πυρρός, που λένε, και σιδήρου αλλά αυτό είναι και το ωραίο.

  

Ο Λουκιανός ήταν όλα! Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες». Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό», ανέφερε αρχικά η Άννα Βαγενά.

«Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Τώρα θα συγκινηθώ. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού», συνέχισε.

  

«Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός» συμπλήρωσε, η Άννα Βαγενά.

Media Τελευταίες ειδήσεις