Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνεχείς διαπραγματεύσεις MEGA με Σεφερλή

Συνεχείς διαπραγματεύσεις MEGA με Σεφερλή

Δύσκολη περίοδος… για όλους, ακόμα και για αυτούς που «τα φέρνουν»… όσα φέρνουν βεβαίως, αφού η διαφημιστική αγορά είναι στα… κάτω της!

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit εδώ και λίγο καιρό τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να ενδυναμώσουν το πρόγραμμά τους στο prime time βγάζοντας στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή.

Βλέποντας τη δυναμική που έχει ο ηθοποιός και τα αποτελέσματα από τη μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αποφάσισαν να τον κατεβάσουν και το βράδυ δίνοντάς του ένα show. Ωστόσο, αν και στο κανάλι της Μεσογείων επιθυμούν πολύ το να κατεβάσουν στη μάχη της τηλεθέασης τον Σεφερλή οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο τους προκαλούν αρκετές δυσκολίες.

Έτσι λοιπόν τον τελευταίο καιρό τα στελέχη του MEGA μαζί με τον ηθοποιό προσπαθούν να βρουν τις λύσεις που θα τους επιτρέψουν να ξεπεράσουν τα οικονομικά εμπόδια και να βγει η εκπομπή στον αέρα… χωρίς εκπτώσεις.

Στις συνεχείς διαπραγματεύσεις λοιπόν και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν τις «έξυπνες λύσεις» που χρειάζονται για να βγει ενδιαφέρον ώστε να προσελκύσει τους τηλεθεατές, αλλά και όσο πιο οικονομικά γίνεται. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στο τραπέζι έχει πέσει ακόμα και η αναβολή της εκπομπής για την επόμενη σεζόν, με την ελπίδα ότι η διαφημιστική αγορά θα ανακάμψει, αφού βέβαια η συνεργασία θεωρείται σίγουρο ότι η συνεργασία του Σεφερλή με το κανάλι της Μεσογείων θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα, αφού ξεκαθαρίσει και το… οικονομικό σκηνικό της χώρας που θα επιτρέψει στο MEGA να πάρει την απόφαση για το αν θα βάλει το χέρι στο ταμείο φέτος ή… next year!

Βέβαια από την άλλη, αν θέλουν να συγκεντρώσουν τηλεθεατές στη συχνότητά τους, γνωρίζουν ότι ο ηθοποιός είναι ένα πολύ δυνατό «όπλο» για τη μάχη της τηλεθέασης, οπότε… μπρος γκρεμός και πίσω Σεφερλής!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε