Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα καλοκαιρινά σχέδια του ALTER

Τα καλοκαιρινά σχέδια του ALTER

Η… αντεπίθεση του ALPHA

Αν και η φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνει τον κύκλο της φαίνεται ότι κάποιοι δεν πρόκειται να κατεβάσουν ρολά αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς και το ALTER! Μπορεί λοιπόν οι καθημερινές life style εκπομπές τους, «Μεσημεριανό Express» και «Πολύ μπλα μπλα», να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές -και η Βάσια Λόη θα πάει διακοπές ενώ η Φαίη Σκορδά θα πάει MEGA- κάποιες άλλες εκπομπές όμως, θα ξεκινήσουν.

Έτσι, την Παρασκευή στις 16 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι δύο εκπομπές και τη Δευτέρα στις 19, θα ξεκινήσει καινούργια καλοκαιρινή εκπομπή life style με παρουσιαστές τους Νίκο Παρτσώλη και Νάντια Ριγάτου.

Μπορεί όμως να μην είναι η μοναδική καλοκαιρινή εκπομπή life style αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κάτι ανάλογο συζητούν να κάνουν και στον ALPHA. Προς το παρόν όμως αυτό υπάρχει μόνο στα… τραπέζια των συσκέψεων και θα αποφασιστεί την επόμενη βδομάδα αφού τώρα στο κανάλι της Κάντζας τρέχουν να… σώσουν τον τελικό του «Greek Idol» της ερχόμενης Δευτέρας. Κι αμέσως μετά θα αποφασίσουν αν το καλοκαίρι θα αφήσουν ελεύθερο το τηλεοπτικό τοπίο στο ALTER ή θα μπουν κι αυτοί στον αγώνα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε