Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Τάκης Ζαχαράτος: Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό με την Πόπη Τσαπανίδου

Τάκης Ζαχαράτος: Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό με την Πόπη Τσαπανίδου

“Δεν είχα καμία διάθεση να την στεναχωρήσω” εξηγεί ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στην έντονη αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, για την μίμηση που έκανε στις πρόσφατες εκλογές, αναφέρθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό θέλοντας να εξηγήσει πως ουδεμία διάθεση είχε να πληγώσει συναισθηματικά την γνωστή δημοσιογράφο.

“Με την Πόπη Τσαπανίδου στις εκλογές έγινε χαμός! Νομίζω πως, όταν εκτίθεσαι και κάνεις κάτι, θα πρέπει να περιμένεις να δεχτείς και την αντίδραση όπως και ‘γω θα δεχτώ τα αρνητικά.

Δεν μπορεί δηλαδή να κάνω εγώ την Τσαπανίδου, ας πούμε, να βγει η Τσαπανίδου να κάνει όλα αυτά και να μην περιμένει ότι θα υπάρχει μια αντίδραση. Ότι δηλαδή δεν θα την σατιρίσει ο Ζαχαράτος ή ο οποιοσδήποτε” εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός περφόρμερ.

“Όπως και ‘γω, από τη στιγμή που κάνω την Τσαπανίδου εκείνη τη στιγμή, περιμένω τι θα γίνει. Που δεν το περίμενα αλλά βεβαίως σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους δεν θα αρέσει”.

“Εγώ δεν ήθελα καθόλου να στεναχωρηθεί (σ.σ. η Πόπη Τσαπανίδου), μου είναι πολύ συμπαθής, είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και την έχω πραγματικά μες στην καρδιά μου. Δεν είχα καμία διάθεση να την στεναχωρήσω.

Και στο στούντιο που ήμασταν στον Χατζηνικολάου, της λέω “δες το, θα γελάσεις”. Δεν το φαντάστηκα.

 

Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό αλλά πιστεύω ότι ήταν μια αντίδραση με όλο αυτό που έγινε με τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν πολύ δύσκολο και ήρθε και αυτό” τόνισε εν συνεχεία ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή του MEGA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις