Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Τελικά ο Μουτσινάς δεν…

Τελικά ο Μουτσινάς δεν…

Το κοίταξαν από εδώ, το… κοστολόγησαν από εκεί και τελικά κατέληξαν ότι θα το αφήσουν και αυτή τη χρονιά στα συρτάρια τους.

 Ο λόγος για τον ALPHA και το τηλεπαιχνίδι «I love my country» που όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας σκόπευαν να το βγάλουν την καινούργια σεζόν στον αέρα.

Στο τηλεπαιχνίδι διαγωνίζονται δύο ομάδες που πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη χώρα τους αποδεικνύοντας έτσι ότι την αγαπούν και γνωρίζουν πολλά για αυτήν.

Η ομάδα που θα απαντήσει σωστά είναι αυτή που κερδίζει, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού τα έχουν αποκτήσει εδώ και δύο χρόνια στον ALPHA, αλλά τελικά δεν το βγάζουν στον αέρα. Πριν από κάνα μήνα μάλιστα είχε ξεκινήσει η προετοιμασία του, ενώ για το ρόλο της παρουσιάστριας έγινε πρόταση στην Ευγενία Μανωλίδου, κάτι που επιβεβαίωσε κι η ίδια όταν τη ρώτησα.

Για τους αρχηγούς των δύο ομάδων τα στελέχη του σταθμού προόριζαν τον Νίκο Μουτσινά και τον Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν στην Κάντζα να μην βγάλουν στον αέρα το «I love my country» και μάλιστα σταμάτησαν την προετοιμασία του.

Έτσι βέβαια δίνονται περισσότερες πιθανότητες ο ALPHA να βγάλει τον «Αδύναμο κρίκο» με το Νίκο Μουτσινά στην παρουσίαση, ένα project που το θέλουν τόσο τα στελέχη της Κάντζας, όσο και ο παρουσιαστής.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε