Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τέρης Χρυσός: Στα 10 μου παραλίγο να με βιάσουν δυο άνδρες

Τέρης Χρυσός: Στα 10 μου παραλίγο να με βιάσουν δυο άνδρες

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Τέρης Χρυσός. Σε ηλικία 10 ετών είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από δυο άνδρες.

Ο Τέρης Χρυσός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και εκεί μίλησε για τη σοκαριστική σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί στην Τρούμπα, όπου αν και παιδάκι 10 ετών, πωλούσε φιστίκια.

«Όταν ήμουν 10 χρόνων στην Τρούμπα, όπου πουλούσα φιστίκια, παρ’ ολίγον να με βιάσουν δύο Έλληνες διερμηνείς. Όμως εγώ ήμουν μεγάλος διάολος και την ώρα που ήμουν στο παγκάκι και καθόμουν με το καλαθάκι μου και άρχισαν να μου χαϊδεύουν τα πόδια, έβαλα τις φωνές «αστυνομίααα» και τράπηκαν σε φυγή. Επίσης στον χώρο μου, επειδή ήμουν πολύ εμφανίσιμος, είχα κάποιες «προτάσεις» και από γυναίκες και από άνδρες αλλά πάντα ήμουν κύριος. Τα σταματούσα και δεν έδωσα ποτέ κανένα δικαίωμα», λέει ο Τέρης Χρυσός.

Εσείς βγάλατε λεφτά από το τραγούδι;

Όχι. Έβγαλα τόσα ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε η οικογένεια. Γιατί το είδος του τραγουδιού, το μοντέρνο ποπ – ελαφρό τραγούδι, το οποίο ερμηνεύω εγώ, δεν είχε υψηλά μεροκάματα. Τον καιρό που εγώ ήμουν ένας εκ των πρώτων ονομάτων του μοντέρνου τραγουδιού, αντίστοιχα στο λαϊκό τραγούδι ήταν ο Σταμάτης Κόκοτας. Εκείνος έπαιρνε 30.000 δραχμές τη βραδιά και εγώ 1.000 τη βραδιά.

Νομίζω ότι δώσατε περισσότερο σημασία στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν ερωτευτήκατε ποτέ δυνατά;

Βεβαίως. Και όχι μια φορά, αλλά τρεις φορές ερωτεύτηκα δυνατά και μάλιστα με αυτές τις κυρίες ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Όμως αντιδρούσε η μητέρα μου. Είχα μια μητέρα αυταρχική που «η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε». Μια κοπέλα θυμάμαι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας μου στην Αμερική όταν πήγα και ήμουν έτοιμος να την παντρευτώ. Η μητέρα μου άρχισε να μου λέει «και που θα με αφήσεις, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου». Κι εμένα με έπιασε το οιδιπόδειο σύμπλεγμα κι έτσι έμεινα μόνος.

Το έχετε μετανιώσει;

Ναι, το έχω μετανιώσει που δεν παντρεύτηκα και πολύ περισσότερο γιατί δεν απέκτησα παιδιά. Αλλά ο Θεός μου έδωσε πολλά ανίψια που με υπεραγαπούν και αισθάνομαι πλέον ολοκληρωμένος συναισθηματικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις