Media

Θανάσης Πάτρας: «Δεν προλάβαινα να βλέπω την κόρη μου μέχρι τα 5 της χρόνια»

«Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο χρόνο», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον έχει αρκετό χρόνο για την οικογένειά του.

«Δεν ξέρω αν μου λείπει η τηλεόραση. Από τη μία είναι η δουλειά σου, βιοπορίζεσαι, σου αρέσει. Βγαίνοντας από αυτή την έντονη καθημερινότητα ασχολήθηκα περισσότερο με την οικογένειά μου, ασχολήθηκα περισσότερο με την κόρη μου, είχα περισσότερο χρόνο να τη δω. Και γενικώς θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου, σου κάνει περισσότερο καλό γιατί ηρεμείς και επαναπροσδιορίζεσαι κι εσύ.

https://youtu.be/yWPGltHo1Ew

Εγώ την κόρη μου μέχρι να γίνει πέντε ετών δεν είχα προλάβει να τη δω. Τώρα τα τελευταία δύο χρόνια έχω περισσότερο χρόνο για να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της, να μιλήσω μαζί της. Να αισθανθώ και εγώ ως γονιός ακόμα καλύτερα», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10