Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θολό το τοπίο στο STAR

Θολό το τοπίο στο STAR

Ήταν σίγουρα από τους μεγάλους «χαμένους» της τηλεοπτικής σεζόν καθώς μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και πριν κριθεί παράνομος από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το STAR αναγκάστηκε να αφήσει το «Survivor» που είχε κλείσει αφού δεν ήταν ανάμεσα στους υπερθεματιστές.

Έτσι το ριάλιτι βρέθηκε στα χέρια του ΣΚΑΪ που αναδείχτηκε νικητής στη «μάχη» της τηλεθέασης, ενώ τα στελέχη του STAR προσπάθησαν να μπουν ξανά στο «παιχνίδι» ποντάροντας στο «Master Chef» που αποδείχτηκε ζημιογόνα επένδυση καθώς δεν τους έφερε τα αναμενόμενα κέρδη ούτε στο «ταμείο» της τηλεθέασης!

Πριν από μήνες πρώτα είχα αναφέρει στο Newsit ότι ξεκίνησαν στο κανάλι της Κηφισιάς να συζητούν για «συγκατοίκηση» και ευρύτερη οικονομική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα στο πλαίσιο του… συγυρίσματος εντάσσεται και το «πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης». Τόσο όμως η συνεργασία με το σταθμό του Φαλήρου όσο και το «πρόγραμμα» δεν φαίνεται να προχωρούν όπως επιθυμούσαν και ως εκ τούτου ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι… ξημερώνει στο κανάλι της Κηφισιάς.

Αν και αυτή την περίοδο είχε συνήθως αποφασιστεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της επόμενης σεζόν ουδείς γνωρίζει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει. Το θολό τοπίο… θολώνει ακόμα περισσότερο με το «σχέδιο συγκατοίκησης» με το MEGA -το οποίο φαίνεται να προωθείται από υψηλά ιστάμενους- προκειμένου να… συμμαζευτούν τα έξοδα, ενώ παράλληλα μέσω αυτού φαίνεται ότι «χτίζονται» άλλες συμμαχίες στον τηλεοπτικό χάρτη. Και ενώ οι επαφές βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα κάποιοι αναρωτιούνται τι εκπομπές θα εντάξει την επόμενη σεζόν το κανάλι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει τίποτα οριστικό…!

Μετά την απώλεια του «Nomads» από τον ΑΝΤ1 τα στελέχη του σταθμού βρίσκουν… σανίδα σωτηρίας σε άλλα, μικρότερα προγράμματα, όπως το «Money Drop» με πολλούς όμως να υποστηρίζουν ότι κι αυτή είναι επιλογή… αλά «Master Chef», δηλαδή βεβιασμένη, ακριβή και δεν θα… απογειώσει το σταθμό. Κι από την άλλη μεριά παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τεχνικοί περιμένουν να δουν… να μάθουν τι πρόγραμμα θα έχει ο σταθμός την επόμενη σεζόν, αφού τα στελέχη κρατούν ακόμα κρυφά τα χαρτιά τους.

Το επόμενο διάστημα πάντως αναμένεται και επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς οι επαφές των ανωτάτων πλευρών είτε θα… καρποφορήσουν, είτε ο καθείς θα προχωρήσει μόνος του με το ενδεχόμενο βέβαια το κανάλι της Κηφισιάς να έχει χάσει… πολύ περισσότερα, για ακόμα μία φορά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε