Media

Θρίλερ με το «Πρωινό ΑΝΤ1»

Γύρω στα τέλη του επόμενου μήνα οι πρωινές εκπομπές του AΝΤ1 και του MEGA θα ρίξουν τίτλους τέλους και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά αν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Οι λόγοι, όπως έχουμε αρκετές φορές αναφέρει, δεν είναι επειδή οι εκπομπές δεν σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή δεν φέρνουν αρκετά έσοδα καθώς έχει μειωθεί κατά πολύ η διαφημιστική πίττα που διανέμεται στην πρωινή ζώνη.

Ωστόσο, ελπίζουμε πως τα στελέχη των δύο καναλιών θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και θα βγάλουν live εκπομπές στην πρωινή ζώνη και την επόμενη σεζόν και δεν θα ακολουθήσουν την τακτική του ALPHA και του STAR.
Πάντως, εκτός από το θρίλερ που παίζεται με το μέλλον των εκπομπών για την επόμενη σεζόν, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ένα ακόμα προβληματισμό για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι με το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι δεν θα βγει η εκπομπή «Elatte» όπως έγινε τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Αν στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίσουν το καλοκαίρι να συνεχίσει να υπάρχει live πρόγραμμα στην πρωινή ζώνη, τότε αυτό θα είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1». Βέβαια στο τιμόνι του δεν θα είναι οι Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου αλλά άλλοι παρουσιαστές, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες χρονιές.

Ωστόσο, τη λύση στο θρίλερ του καλοκαιριού θα την αποφασίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου μέσα στα μέσα Ιουνίου και αφού πρώτα υπολογίσουν τα έξοδα και τα έσοδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23