Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το Ted Lasso επιστρέφει στις 15 Μαρτίου στο Apple TV

Το Ted Lasso επιστρέφει στις 15 Μαρτίου στο Apple TV

Η πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά της Apple TV με θέμα το ποδόσφαιρο «Ted Lasso» επιστρέφει στις 15 Μαρτίου. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η 3η σεζόν με την Richmond AFC και όλους τους πρωταγωνιστές να δοκιμάζονται στα γήπεδα της Premier League.

Η διάσημη streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν της δημοφιλούς αθλητικής κομεντί με επίκεντρο το βρετανικό ποδόσφαιρο, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου του 2023 με διπλό επεισόδιο, ενώ τα υπόλοιπα θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση.

Ο τρίτος κύκλος του «Ted Lasso» αποτελείται από 12 επεισόδια, ενώ σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, «η πρόσφατα αναβαθμισμένη ομάδα του AFC Richmond βρίσκεται αντιμέτωπη με χλευαστικά σχόλια καθώς οι προβλέψεις των Μέσων Ενημέρωσης την κατατάσσουν ευρέως ως τελευταία στην Πρεμιέρ Λιγκ.

Ο Νέιτ (Νικ Μοχάμεντ), εργάζεται για τον Ρούπερτ (Αντονι Χεντ) στην West Ham United.

Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ριτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντσταϊν) αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή, μαζί με τον Μπερντ (Μπράνταν Χαντ).

Στο μεταξύ, ενώ ο Τεντ αντιμετωπίζει πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει ταυτόχρονα να παλεύει με τα προσωπικά του θέματα.

Η Ρεμπέκα (Χάνα Γουάντινχαμ) είναι αφοσιωμένη στο να νικήσει τον Ρούμπερτ και η Κίλεϊ (Τζούνο Τεμπλ) προσπαθεί να γίνει το αφεντικό του δικού της πρακτορείου δημοσίων σχέσεων.

Τα πράγματα μοιάζουν να καταρρέουν μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά η ομάδα του Λάσο ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό έτσι κι αλλιώς».

Media Τελευταίες ειδήσεις