Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Μega λάθος με την Έρρικα Πρεζεράκου

Το Μega λάθος με την Έρρικα Πρεζεράκου

Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό στο κανάλι της Μεσογείων αλλά…

 Λογικό ήταν να ακουστούν mega-λες φωνές στο MEGA όταν κάποια ανώτερα στελέχη έμαθαν ότι η νικήτρια του «Dancing with the stars» Έρρικα Πρεζεράκου είχε… απορριφθεί από το τηλεπαιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς» που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αθλήτρια είχε δηλώσει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι του MEGA αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής έκριναν ότι δεν ήταν και τόσο… ξανθιά όσο ήθελαν να είναι, με αποτέλεσμα ούτε καν να την συμπεριλάβουν στις κασέτες με τις υποψήφιες που έστειλαν στο κανάλι για να επιλέξουν τις ξανθιές που θα συμμετείχσαν.

Μάλιστα, τώρα που κέρδισε στο talent show του ΑΝΤ1 προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό από τα στελέχη του MEGA ότι η Πρεζεράκου είχε κάνει δοκιμαστικό για την «Εκδίκηση της ξανθιάς» και είχε… κοπεί. Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, όταν η… απόρριψη έφτασε στα αυτιά των στελεχών του καναλιού της Μεσογείων έπεσαν τέτοιες φωνές που τις άκουσαν στο κανάλι του Αμαρουσίου και πολύ χάρηκαν!

Σαφέστατα πάντως, η νίκη της Έρρικας Πρεζεράκου ήταν η… εκδίκησή της στο MEGA για την «Εκδίκηση της ξανθιάς». Κι επίσης, η επόμενη τηλεοπτική της παρουσία θα αποδείξει το mega-λο λάθος ορισμένων που δεν την πρόσεξαν όσο έπρεπε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε