Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Το τέλος (;) της… «βασιλείας» Μενεγάκη;

Η Μενεγάκη έχασε ξανά την κυριαρχία της στο νεανικό κοινό…

Πικρός αποδείχτηκε ο «Καφές» της Μενεγάκη και χθες Δευτέρα 22 Μαρτίου! Η εκπομπή του ALPHA έμεινε πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης ενώ απειλήθηκε από τη πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» που βρέθηκε πολύ κοντά της.

Στην κορυφή παρέμειναν οι Καραμέρος –Χαριτάτος με αρκετά μεγάλη διαφορά, ήτοι 10,1 μονάδες! Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής: 

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 24.5%
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14.4%
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13.1 %

Αυτό όμως που στεναχώρησε ιδιαίτερα την «ωραία Ελένη» είναι η μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση του νεανικού κοινού. Και αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, τότε ίσως κάποιοι που μιλούν για το τέλος της «βασιλείας Μενεγάκη» και στο νεανικό κοινό, αποδειχτούν σωστοί. 

Σίγουρα πάντως, το γεγονός αυτό είναι κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα και τα στελέχη του ALPHA που ενδιαφερόμενοι κυρίως για αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 23.4%
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 18.2%
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 12.2%

Η ίδια… περίεργη κατάσταση αβεβαιότητας με διαρκή σκαμπανεβάσματα, φαίνεται ότι υπάρχει και στις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης. Έτσι, μπορεί η σειρά κατάταξης της χθεσινής μέρας να είναι η συνηθισμένη αλλά τίποτα δεν έχει σταθεροποιηθεί! 

Η μεν εκπομπή του ALTER έκανε διψήφια νούμερα τηλεθέασης, η δε εκπομπή της ΝΕΤ ήταν δεύτερη και η εκπομπή του ΣΚΑΪ έπεσε στα παλιά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 11.8%
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 8%
ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5.1%

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε