Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το τέλος του «Κος και Κα Πελς»

Το τέλος του «Κος και Κα Πελς»

Δικαιολογημένες οι αποτυχίες όταν τα στελέχη του καναλιού… είναι μπροστά από τις κάμερες!

 

Aυλαία ρίχνει μετά το Πάσχα το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Κος και Κα Πελς». Παρά την αλλαγή στο σενάριο και τις τονωτικές ενέσεις που προσπάθησαν να του γίνουν με την εμφάνιση διάφορων guest, η σειρά πρόκειται να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο την Τετάρτη 7 Απριλίου, συμπληρώνοντας 13 επεισόδια on air.

Είναι αλήθεια πως το κανάλι του Αμαρουσίου ούτε φέτος τα πήγε καλά στον τομέα των σήριαλ ενώ φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις –και τις τηλεθεάσεις- μόνο στον τομέα των shows (X Factor, Next Top Model, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Dancing with the stars)  ή talent show, όπως προτιμούν να τα λένε!

Όσο για τον ενημερωτικό τομέα αυτό είναι το μεγαλύτερο… αγκάθι για το κανάλι του Αμαρουσίου! Είναι ολοφάνερο πως, αν εξαιρέσουμε το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο ΑΝΤ1 έχει αποτραβηχτεί (χωρίς τη θέλησή του αλλά ελλείψει τηλεθεατών!) από το συγκεκριμένο τομέα.

Ίσως λοιπόν κι ο «Κος και Κα Πελς» να είχαν καλύτερη τύχη –και νούμερα τηλεθέασης- αν οι πρωταγωνιστές του, σύμφωνα με το σενάριο, δεν ήταν παρουσιαστές ειδήσεων αλλά.. παρουσιαστές… talent show! Λέμε…

Ή, ακόμα καλύτερα, αν σε κάποιους ρόλους της σειράς είχαν χρησιμοποιηθεί στελέχη του καναλιού. Άλλωστε ο ΑΝΤ1 μας έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί και on camera τους ανθρώπους που «χτίζουν» το πρόγραμμά του πίσω από τις κάμερες! Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν ο επόμενος newscaster στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είναι ο Λεβέντης, ο Λάτσιος ή η Γκαγκάκη!

Πάντως, είναι επίσης δικαιολογημένα τα προβλήματα στο κανάλι αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα στελέχη του δεν μπορούν να… αφοσιωθούν στους ρόλους τους όταν συνηθίζουν να λένε… «έχω γύρισμα σήμερα»!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε