Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

To Χ Factor πάει δικαστήρια

To Χ Factor πάει δικαστήρια

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Θεοφάνους και Sony- Συνεχίζονται και τα ερωτήματα των τηλεθεατών

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον ημιτελικό του X Factor αλλά στον ΑΝΤ1 τρέχουν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις αμέσως επόμενες ώρες και ενόψει του αποψινού live, πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση του καναλιού για την τελευταία ανακοίνωση της Sony και στην οποία –σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία- υπάρχει μέρος επιστολής του Γιώργου Θεοφάνους προς στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας.

Οι ανακοινώσεις -τόσο η πρώτη της Sony, όσο και η απάντηση του ΑΝΤ1, όσο και η… αντα-πάντηση της Sony- πυροδοτούν συνεχώς έναν πόλεμο που απ’ ότι φαίνεται θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου «πάγωσαν» κάποιες άλλες εκκρεμείς υποθέσεις (όπως για παράδειγμα τι γίνεται με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το αν θα είναι και η Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με τους Ψινάκη, Περρή και Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή) και έχουν δώσει άμεση προτεραιότητα στις επόμενες κινήσεις του καναλιού για το… φλέγον θέμα.

Οι απόψεις βέβαια στον ΑΝΤ1 διίστανται. Συγκεκριμένα, η μία άποψη είναι όπως είπαμε να δοθεί επίσημη ανακοίνωση σήμερα και μάλιστα στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις» της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως είχε γίνει και με την προηγούμενη ανακοίνωση του καναλιού για το θέμα

Η άλλη άποψη είναι να μην δοθεί σήμερα καμία επίσημη ανακοίνωση αφού ήδη με το ντόρο που έχει δημιουργηθεί, αναμένεται ότι το X factor θα κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Οπότε, όσοι υποστηρίζουν αυτή την άποψη θεωρούν ότι δεν πρέπει να μειώσουν το ενδιαφέρον (δηλαδή την τηλεθέαση) του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ακόμα κι ο άμεσα εμπλεκόμενος Γιώργος Θεοφάνους άφησε ερωτηματικά για το αν θα εμφανιστεί κανονικά. Μάλιστα, ο συνθέτης σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο ανέφερε ότι θα πάει κανονικά στο live αλλά άφησε και μία… αβεβαιότητα να πλανάται προς άγρα τηλεθέασης!

Κι όπως πάντα, οι τηλεθεατές αναρωτιούνται… τι γίνεται!

Υπάρχει ή όχι αξιοπιστία στο X Factor?

Πώς… εξαπολύονται τέτοιες κατηγορίες, που θίγουν την αξιοπιστία όχι μόνο τηλεοπτικών προϊόντων αλλά και ανθρώπων;

Θα μπορούσαμε να θέσουμε πολλά ακόμα ερωτήματα, όπως άλλωστε κι εσείς οι ίδιοι οι αναγνώστες του Newsit μας έχετε απευθύνει σχετικά με το «παρασκήνιο συμφερόντων» που φαίνεται να υπάρχει! Αλλά αδυνατούμε…! Όχι γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα πάρουμε καμία επίσημη απάντηση από τους άμεσα εμπλεκόμενους! Αλλά γιατί, όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, στεναχωριόμαστε όταν τα όνειρα τόσων παιδιών θυσιάζονται στο βωμό του οφέλους και το τραγούδι… καταλήγει στον πάτο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε