Media

Τριαντάφυλλος: Η παραγωγή του Survivor έχει από κοντά τον Ντάνο

«Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε σήμερα (07.08.2023) στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» για το επόμενο Survivor, αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι ο Acun Ilicali θέλει πολύ τον Ντάνο στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και την αλλαγή που θα δούμε.

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali.

Εάν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…

Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά», είπε ο Τριαντάφυλλος.

 

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε επίσης με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1