Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός ανήλικης: Χαμός on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – «Ντροπή σου, κόφτε τον»

Βιασμός ανήλικης: Χαμός on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – «Ντροπή σου, κόφτε τον»

Άγριος τσακωμός ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (24.01.2022) στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, με τον γνωστό δημοσιογράφο να ζητά να διακοπεί η σύνδεση. 

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Παπαδάκη, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ελέγχεται για υπόθεση, μετά από καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής εξοργισμένος, τόνισε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη του. 

Ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αρχικά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εντολέα του, λέγοντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δε υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την ανήλικη και γι’ αυτό ανέλαβα την υπόθεση.

Υποστήριξε επίσης ότι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και δεν πρέπει να δικάσουμε τον ιερέας αν δεν τον ακούσουμε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καταγγελία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

Συμπλήρωσε δε ότι στο πλευρό του ιερέα θα έρθουν 9 μάρτυρες υπεράσπισης και είπε επίσης ότι τη μέρα που καταγγέλλεται ο βιασμός υπήρχε πανήγυρη στον ναό και ήταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο με τόσο κόσμο στην εκκλησία.

Διαβεβαίωσε ότι ο εντολέας του ουδέποτε είχε σωματική επαφή με την ανήλικη και τόνισε ότι το Ανηλίκων τον παρακολουθούσε επί 3 μήνες πριν παρέμβει χωρίς να εντοπίσει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, χάνοντας τη ψυχραιμία του από τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων επιτέθηκε αναίτια στον Γιώργο Παπαδάκη προκαλώντας την δικαιολογημένη έκρηξη του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις