Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χάρι Στάιλς: Κατέκτησε και τον κόσμο του κινηματογράφου – Πήρε βραβείο ερμηνείας για πρώτη φορά

Χάρι Στάιλς: Κατέκτησε και τον κόσμο του κινηματογράφου – Πήρε βραβείο ερμηνείας για πρώτη φορά
Reuters

Από τις σκηνές των συναυλιών και τα υπέροχα τραγούδια, ο Χάρι Στάιλς, κατέκτησε και τον κινηματογράφο. Παρέλαβε το βραβείο ερμηνείας για έναν από τους πρώτους μεγάλους ρόλους του στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Ο Χάρι Στάιλς και το υπόλοιπο καστ της ταινίας «My Policeman» έλαβαν το βραβείο Συνολικής Ερμηνείας στην τελετή απονομής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η πρώτη φορά που απονεμήθηκε βραβείο Συνολικής Ερμηνείας στο TIFF.

Σε αντίθεση με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει όταν τραγουδά στην σκηνή, ως ηθοποιός μίλησε χαμηλόφωνα και λιτά όταν παρέλαβε το βραβείο.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, εκ μέρους όλων μας, για αυτό το υπέροχο, υπέροχο βραβείο» είπε ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ρομαντικό δράμα ως αστυνομικός. «Μας άρεσε πολύ που συνεργαστήκαμε σε αυτήν την ταινία. Και ελπίζουμε να την απολαύσετε» πρόσθεσε.

https://twitter.com/MypolicemanU/status/1569086273075269632?s=20&t=3m1T-dFZwVEXr8x6BDOmvg

Όσον αφορά τον «περίεργο», όπως είπε χαρακτήρα που υποδύεται: «Νομίζω ότι είναι κάποιος που γεννιέται σε έναν πολύ μικρό κόσμο και, αν έχεις γεννηθεί σε τέτοιο περιβάλλον, νιώθεις ότι ξέρεις πού είναι η άκρη του κόσμου. Σιγά – σιγά σε όλη την ιστορία, νομίζω ότι συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κόσμος και πέρα από το Μπράιτον. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ζουν ολόκληρες ζωές σε πολύ μικρές φούσκες όπως αυτός, και αν έτσι έχετε μεγαλώσει εσείς και όλοι γύρω σας και γενιές πριν από εσάς, οι γονείς σας κ.λπ. έχουν ζήσει όλοι μέσα στη μικρή φούσκα τους, είναι προφανές πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς τον κόσμο έξω από αυτή» ανέφερε.

Η υπόθεση

Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί ως ομοφυλόφιλος αστυνομικός τη δεκαετία του ’50, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια δασκάλα, τη Μάριον (Έμα Κόριν), αλλά και έχει σχέση με έναν επιμελητή μουσείου που ονομάζεται Πάτρικ (Ντέιβιντ Ντόσον).

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Μάικλ Γκραντέιτζ και το σενάριο είναι του Ρον Νισγουέινερ βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μπέθαν Ρόμπερτς. 

Media Τελευταίες ειδήσεις