Media

Χριστίνα Κεφαλά: Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα στο Survivor, δεν πάει τόσο καλά φέτος

“Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς” δήλωσε η Χριστίνα Κεφαλά.

Την Χριστίνα Κεφαλά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show κι ανάμεσα σε άλλα ανέφερε τις εντυπώσεις της για το φετινό Survivor.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα.

Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει.

Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία» ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αλλά δεν αντέχω την πείνα… Εννοείται με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα» συμπλήρωσε η Χριστίνα Κεφαλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν τι θα έκαναν με 3.000.000 ευρώ
Όταν ο Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ένας φιλόλογος και μία σερβιτόρα, συναντιούνται στην κηδεία του και ξεκινούν τα ξεκαρδιστικά μπερδέματα
Γιατί ρε πατέρα;