Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μίλησα για τη δυσλεξία γιατί επηρεάζει πολύ κόσμο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μίλησα για τη δυσλεξία γιατί επηρεάζει πολύ κόσμο

“Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση” ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη και αναφέρθηκε στο γάμο της και τη δυσλεξία που είχε.

«Με τον Βασίλη κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ο γάμος προέκυψε μετά τις διακοπές, οπότε ήμασταν αυτοί οι 15 άνθρωποι που είχαμε πάει στο νησί και είπαμε ότι θα παντρευτούμε.

Καταρχήν εγώ δεν πιστεύω στους ανοιχτούς γάμους, στα μεγάλα πάρτι. Είναι πολύ προσωπική και την κάνεις πιο πολύ για να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος να υποσχεθείς μπροστά σε μάρτυρες ότι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θέλω για πάντα» εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για την δυσλεξία συνέχισε: «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο.

Τη δυσλεξία ξεκινάς να τη βιώνεις σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είμαστε δυσλεκτικοί, ότι είναι ωραίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτό το πράγμα πιο πολύ για τα νέα παιδιά.

Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση».

Media Τελευταίες ειδήσεις