Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος

Με ένα βίντεο αφιερωμένο στον Γιώργο Καραϊβάζ ξεκίνησε σήμερα (12.04.2021) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Είναι η πρώτη εκπομπή χωρίς εκείνον…

Στην καρέκλα όπου συνήθισε να κάθεται ο Γιώργος Καραϊβάζ μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα. Στο τραπεζάκι η κούπα του και το νερό του. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έκρυψε ότι δεν ήξερε τι να πει. Ήξερε όμως, τι θα της έλεγε εκείνος…

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. “Έλα μωρέ Ζήνα”. Είμαστε εδώ γιατί αυτό θα ήθελε κι εκείνος. Για μένα ήταν αδελφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε “Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι”.

Η είδηση, δυστυχώς, βρήκε εμένα. Ο Γιώργος Καλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο αν έχει ακούσει κάτι. Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια, γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες τηλέφωνο για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση 10 λεπτά μετά.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιοι».

Media Τελευταίες ειδήσεις